Comparteix

El Club Handbol perd a les IEM davant el Cambrils (22-24)

03/02/2011

El Club Handbol Martorell va perdre a les IEM davant el CH Cambrils (22-24) a Segona Catalana. El primer temps, els martorellencs van sortir decidits a guanyar. Al minut 10, aconseguien el primer avantatge (7-5) i que va mantenir fins al descans (13-11). A la represa, el Cambrils va aprofitar la rapidesa del joc amb un alt nivell d’encert al llançament per posar-se per davant en el marcador amb un màxim avantatge de tres gols. Al final, triomf visitant. El màxim golejador del CH Martorell va ser, una jornada més, Yassine Salhi, amb 5 gols. Aquest dissabte, el CH Martorell jugarà a la pista del Garbí, a Palafrugell.

CH Martorell: Escoda, Pueyo 1, Subirats 2, Ortuño 1, Obiols 2, Nogueras 2, Tella 1, Gaset 4, Molero, Florenza 1, Ferri 2, Salhi 5 i Rodríguez 1.