Comparteix

CiU posa en escena la seva candidatura amb l'objectiu de mobilitzar l'electorat per reeditar la confiança

07/05/2011

Més de tres-centes persones omplen de gom a gom l'auditori del Centre Cultural en l'estrena de l'equip de Salvador Esteve

CiU ha presentat, aquest vespre, la candidatura de cara a les eleccions municipals del mes de maig amb l’objectiu de mobilitzar l’electorat tenint com a referència la feina feta durant els últims quatre anys. en un acte a l’auditori del Centre Cultural. Més de 300 persones han omplert l’equipament de gom a gom. El candidat de CiU, Salvador Esteve, ha dit que "presentem un equip de gent formada, preparada, competent i que estima Martorell. Són un grup de persones que els és igual anar el número 2 o el 22 perquè el seu objectiu no és tenir una cadira a l’Ajuntament sinó tirar endavant Martorell com hem fet en els últims quatre anys". Esteve va avançar que "com diu el nostre lema, Martorell en positiu. Segur que ens criticaran durant la campanya, però nosaltres actuarem en positiu. És cert que hem fet molta feina en aquesta legislatura, però aquesta feina només és un testimoni que ha de servir a la gent de Martorell per decidir si ens fa confiança per quatre anys més”.

Formació, ocupació i habitatge social
El candidat de CiU, Salvador Esteve va reiterar que "el nostre projecte es basa en tres eixos que seran prioritats: formació, l’ocupació i l’habitatge social. En la formació disposem de la futura escola de FPCAT de l’automoció que serà un referent arreu del país amb més de 1.500 estudiants. En l’ocupació, el desenvolupament del polígon logístic en els terrenys de Solvay amb la garantia de gairebé 2.000 llocs de treball per a la gent de Martorell. I, finalment, l’habitatge social, el garantirem amb el projecte de la Sínia, l’Horta de la Vila i Can Bros”.

Fonollosa: "No hi ha res guanyat"
El regidor d’Urbanisme i número 2 de la llista de CiU, Xavier Fonollosa ha posat de manifest que "ens toca sotmetre l’obra de govern a la consideració de la ciutadania. Tot i que alguns s’ho pensen no hi ha res fet, no hi ha res guanyat. I per guanyar i guanyar bé cal treballar bé i de valent fins l’últim instant. Dic això perquè darrerament em trobo molta gent que em diu que no patim que això està fet, guanyareu de carrer, l’oposició que teniu és fluixa i fins i tot que no cal que vagin a votar… i tot això em posa nerviós és un excés d’eufòria que estem vivint i que s’instal·la perillosament entre la població. I és tant perillós que fins i tot algú que ens veiés tant guanyadors que no anés a votar. Això seria demolidor.” Fonollosa va fer un exercici de memòria: "l’any 2003, si ho recordeu, ens van faltar sis vots. Vam guanyar per més vots i amb més regidors que ningú, però la suma de tres partits ens va enviar a la oposició. Per tant, no hi ha res guanyat”. Fonollosa ha subratllat que "estem il·lusionats i a tots els enamora aquest poble. Estem disposats a treballar de valent els propers quatre anys. Hem fet molta feina, però ens queda molta per fer. Tenim un equip preparat, amb un equip de persones molt preparades i segur que amb el vostre suport i l'esforç de tots ho aconseguirem".

Treball ferm, actitud positiva i valentia
Cristina Dalmau, una de les cares noves de la llista de CiU, ha  explicat que "des de la meva joventut i la inexperiencia política m’atreveixo a proposar algunes mesures per contribuir al seguir fent progresar Martorell: treball ferm, actitud positiva i valentia. Aquest és l'objectiu: l’esforç, el treball, no hi ha res millor a fer, és el camí a seguir i el nostre compromís". Dalmau ha afegit que "tenim un bon lideratge: el del Salvador Esteve i un bon equip, però us necessitem a tots vosaltres, perquè necessitem que ens ajudeu a fer possible que Martorell segueixi progressant i no s'aturi”.

La llista de CiU
Salvador Esteve i Figueras (1), Xavier Fonollosa i Comas (2), Mercè Morera i Santafé (3), Josep Casasayas i Puig (4), Cristina Dalmau i Cerdà (5), Lluís Esteve i Balagué (6), Maria Hinojo i Nieto (7), Sira Sanz i Romera (8), Albert Fernández i Claramunt (9), Lluís Sagarra i Sesé (10), Lluís Amat i Ferrer (11), Jordi Amat i Martínez (12), Jusa Artigas i Capellades (13), Núria Canal i Pubill (14), Jordi Parera i Bayó (15), Joan Màrio Céspedes i Oliva (16), Maria Tarragó i Garcia (17), Elisabet Duran i Serres (18), José Ignacio Blázquez i Palazón (19), Sònia Romero i Maeso (20), Maria Teresa Casanovas i Archs (21), Jordi Bascuñana i Marc (22), Olga Alonso i Torras (23), Miquel Salinas i Albert (24), Meritxell Colell i Asturias (25), Jaume Sellarès i Sallas (26), Albert Matas i Claramunt (27), Josep Oriol Calaf i Centelles (28), Gemma Traveria i Murillo (29), Conxita Garrigó i Rusiñol (30) i Francesc Querol i Pedreny (31).