Comparteix

CiU defensa l'experiència, la feina i la gestió fetes en els últims quatre anys com a aval per seguir governant

11/05/2011

L'alcalde de Martorell i candidat de CiU, Salvador Esteve va donar a conèixer el programa electoral "format per 185 propostes que seguiran fent avançar Martorell. Aquest programa ha estat elaborat durant unes sessions, des de fa setmanes, per un seguit de persones de la societat civil que han volgut aportar el seu gra de sorra en el nostre projecte polític”. Esteve va avançar que "els propers quatre anys seran molt complicats amb una crisi que ens està afectant de ple. Però tenim com a aval, l'experiència, la feina i la gestió fetes en aquesta legislatura. La nostra acció de govern ha estat la més gran que s’ha fet mai en qualsevol legislatura a Martorell i només hi ha un secret: treballant molt i gestionant millor”.

Durant la seva intervenció, l’alcaldable de CiU va dir que “jo que trepitjo el carrer cada dia i parlo amb la gent de Martorell, em diuen que estan molt satisfets de l’obra feta però no hem arranjat la vorera de davant de casa seva. Que no pateixin, ho tenim previst per als quatre anys que venen. Tenim un seguit d’accions en tots els barris de Martorell”. Esteve va desxifrar els tres eixos amb què Martorell "sortirà de la crisi: treball, formació i habitatge social per a tothom".

Sagarra: "De l'edat mitjana al renaixement"
El regidor Lluís Sagarra, número 10 de la llista de CiU, va fer un exercici de memòria de l’època del tripartit de Dora Ramon i Adrià Arqué: “quan penso en la legislatura anterior, em sembla que estic pensant en l’edat mitjana, l’edat en que Martorell era fosc, l’edat en què el govern municipal no estava al costat de la gent, tant dels que ho passaven malament perquè estaven a l’atur, com dels empresaris i emprenedors que són qui ens trauran de la crisi, l’edat en que a l’Ajuntament tot eren baralles per les quotes de poder de cadascú. D’això hem passat al Martorell verd i florit, a l’Ajuntament al costat de les persones, que malauradament no pot resoldre tots els problemes però sí que hi pot fer costat i a un equip de govern preparat i cohesionat. Insisteixo, hem passat d’una edat fosca a un gran renaixement per a Martorell”. Sagarra va posar èmfasi amb la importancia que tenen les eleccions municipals del 22 de maig: “ens juguem que Martorell continuï avançant i no torni a l’època de la foscor anterior. Només hi ha una manera de que Martorell avanci, que en Salvador Esteve en sigui l’alcalde. Tenim el millor candidat i l’equip més ben preparat”. Sagarra va desglossar la feina feta a La Vila amb la millora dels carrers i la construcció de noves places, del Complex Esportiu, amb més places d’aparcament gratuïtes o la posada en marxa de la llar d’infants Riu de Sons “gràcies a la tossuderia ben entesa i la bona gestió de Xavier Fonollosa” i "la neteja de debò de la llera del riu”.

CiU: l'opció del bon govern
Maria Tarragó, membre de la llista de CiU (17), va explicar "si Martorell el fa la seva gent, si una llar la fa la seva família, un ajuntament el fan un alcalde i els seus regidors. CiU a Martorell és un gran equip. Però què són els grans equips? Són persones que comparteixen un mateix objectiu, que hi creuen, dedicades plenament en poder assolir-lo, treballadores, resolutives, amigues, aquelles que aconsegueixen gestes i no les atribueixen a la individualitat, properes... I tot equip ha de tenir una persona al capdavant que guiï amb decisió i vetlli perquè el full de ruta s’acompleixi. En Salvador Esteve és aquesta persona, és el nostre director d’orquestra". Tarragó va afegir que "així és com es construeix Martorell. Sense cap fórmula màgica, ni cap equació matemàtica, no, es construeix amb quatre elements: sentit comú, treball, gestió i motivació. A Convergència i Unió no ens cansem mai d’escoltar la veu de Martorell, d’estar amatent a les necessitats. No som els que sabem, som els que aprenem. No som els que intentem, som els que fem. Els bons governs s’identifiquen quan el que fan té més valor que allò que els seus oponents diuen". En l’acte d’estrena de la campanya electoral de CiU als jardins de l’Enrajolada. Aquest dissabte, 7 de maig, CiU farà el segon míting a la Plaça de les Puntaires, a partir de les 19.00 hores, amb la intervenció d’Albert Fernández, Maria Teresa Casanovas i el candidat Salvador Esteve.