Comparteix

CiU avala la trajectòria de Salvador Esteve "per un lideratge fort i un govern estable a Martorell"

11/05/2011

CiU va fer valer els seus actius en un míting a la Plaça Mare Caterina en l’últim acte del primer cap de setmana de la campanya electoral. El candidat Salvador Esteve va explicar que “nosaltres no parem des de l’endemà de les eleccions passades. No us heu de creure aquells que només surten 15 dies en campanya sinó aquells que dia a dia trepitgem el carrer i estem pendents del què hi passa, sobretot del què li passa a la gent. Som un equip de govern que ens hem distingit per tenir proximitat amb la gent de Martorell. Comptem amb la gent, les propostes del programa no és res més que el treball de més de 200 persones, que s’han reunit per treballar totes aquestes propostes". Esteve es va referir a aquells que sense propostes concretes pretenen centrar el debat polític entre les dretes i les esquerres: “diuen que qui em vota a mi vota a la dreta perquè l’esquerra no retalla. Doncs el temps que van governar no és que retallessin és que van arrasar. Sabeu qui sóc i com sóc. Hem fet les coses per Martorell, això no sé si és de dretes o d’esquerres, però aquest és el nostre objectiu si ens doneu la confiança. Ens cal una majoria àmplia per poder tirar endavant".

Xavier Fonollosa explica "les claus del bon govern"
El número dos de la llista de CiU, Xavier Fonollosa, va recordar que en les darreres eleccions es va aconseguir la confiança dels martorellencs després d'un tripartit nefast, que sota el lideratge de Dora Ramon i Adrià Arqué, va provocar la paralització de Martorell. "Va ser la pitjor legislatura que mai ha tingut Martorell. Era difícil fer-ho pitjor, no només no avançava sinó que anava enrere. Un poble gris, deixat, paralitzat, en un procés de degradació que si hagués durat més hauria costat molt de remuntar. L’any 2007 la gent va dir prou i ens va donar la confiança a l’equip de CiU, el suport necessari per redreçar el rumb. Vam entendre el missatge, que calia una manera de fer radical i una profunda transformació, fer en quatre anys la feina de vuit.”

Fonollosa es va mostrar satisfet de la feina feta, del salt gegantí que ha fet Martorell aquests darrers 4 anys i que ha col·locat al municipi al capdavant de les poblacions del Baix Llobregat Nord. Segons Fonollosa "perquè això tingui èxit calen tres elements essencials: un full de ruta clar, saber on vols anar i nosaltres fem 185 propostes recollides en el programa electoral; tenir un equip a l’alçada, cohesionat, representatiu, amb il·lusions renovades. Un equip disposat a defensar els interessos de Martorell, amb una mitjana d’edat de 43 anys i preparat i finalment un lideratge clar, exercit de forma magistral per en Salvador Esteve. L’alcalde que manté la il·lusió i les ganes de treballar intactes, que ha dedicat mitja vida a Martorell i que per tant el coneix com ningú, sobretot a la seva gent i algú que entén la política com un acte de servei.”

Sira Sanz defensa la feina feta
Sira Sanz, número 8 de la llista de CiU i veïna de Camí Fondo, va fer una repassada als canvis més importants que ha viscut el barri en els darrers anys: "aquest barri el va dissenyar i construir l’alcalde Esteve, qui sempre ha tingut una gran visió de futur i una gran capacitat de gestionar bé. En aquests anys, el govern de CiU hem sabut aprofitar els recursos: hem redissenyat el passeig de Catalunya adaptant-lo a les necessitats de la gent que hi passa cada dia i la rambla de les Bòbiles, que té una nova funcionalitat". Sanz va afegir que "ara alguns pensen en l’Hospital, però l’alcalde Esteve ja hi havia pensat abans. Amb la construcció de la nova residència per a la gent gran, en aquest barri, ens permetrà guanyar espai en l’actual Hospital i optimitzar els recursos. Nosaltres som al costat de la gent". Sanz també va aprofitar per destacar algunes de les 185 propostes que inclou el programa electoral com la posada en marxa de l’administració electrònica, la creació d’un viver d’empreses o la promoció d’habitatge social.