Comparteix

CiU adverteix que "el 22 de maig hi ha en joc qui serà el futur alcalde de Martorell: Esteve o Arqué"

17/05/2011

Lluís Esteve diu que "si comparem persones, candidats, equips i models entre uns i altres, no hi ha color. Diumenge cal ser responsables"

CiU i l’equip de Salvador Esteve van fer ahir l’acte més emblemàtic de la campanya al barri de Buenos Aires. El candidat Salvador Esteve va assegurar que "la feina feta durant aquests quatre anys és palpable, també, al barri de Buenos Aires on hem arranjat quatre places noves i hem renovat i millorat l’entorn. Hem fet moltes coses però no hem arribat a tot arreu. Ens queda feina per fer. Però això sí, tenim el compromís d’arribar-hi i el que us demanem és que no us fieu d’aquells que quan van governar i van tenir responsabilitat no van arribar enlloc". El candidat convergent va dir que "aquest diumenge són les eleccions més importants de la història de Martorell i em direu perquè? En portem moltes, perquè tenim un context econòmic i social molt complicat. Ens cal un govern fort, un alcalde potent que es faci escoltar i que defensi Martorell per sobre de tot. Ens cal que aneu a votar, que mobilitzeu amics, familiars, coneguts, penseu que al 2003 el tripartit va sumar només per sis vots. 6 persones que el dia de les eleccions van decidir que no calia anar a votar. Us demano doncs que en aquest sentit siguem responsables perquè ens cal un suport molt ampli i una majoria molt clara i contundent”.

Xavier Fonollosa avisa de possibles aliances
El candidat número dos de CiU, Xavier Fonollosa va dir que "ens presentem en aquestes eleccions amb la satisfacció de la feina feta però amb l’il•lusió que encara ens queda molta feina a fer". Ara bé, Fonollosa va insistir que "encara que pugui semblar un tòpic, el 22-M Martorell s’hi juga molt. O la gent va massivament a votar a les urnes per fer alcalde Salvador Esteve o si no és així, l’alcalde serà Adrià Arqué. Si volem tornar a les dinàmiques del tripartit es pot votar PSC, ICV o ERC, perquè fer-ho per aquests tres partits serà fer alcalde a Adrià Arqué". I va afegir que "ERC sempre ha demostrat a Martorell que quan té la clau del govern s’ha decantat cap al PSC i ICV. Que ningú ho oblidi que ho van fer l’any 1980, 1984 i 2003. L’única opció vàlida i segura per fer alcalde Salvador Esteve els propers quatre anys és CiU. La història així ens ho demostra".

Lluís Esteve compara candidatures
Lluís Esteve, candidat número 6 de la llista de CiU, va explicar que "diumenge Martorell tria entre dos models i dos estils de fer, tria a quin equip se li encomanarà la feina de treballar al servei de les persones de Martorell, i tria qui vol que sigui el seu alcalde". Esteve va afegir que "mentre el PSC es basa en arguments febles com el de les dretes i les esquerres; parlen de retallades els que han portat Catalunya a la ruïna econòmica i que han generat el forat econòmic més gran de la història i que a més impedeixen que l’Estat espanyol ens pagui el que ens deu i fan una campanya bruta que se’ls denota una manca d’idees i de projecte. Nosaltres, en canvi, tenim l'aval de la feina feta, tenim un full de ruta amb 185 propostes i un candidat que té carisma i que Martorell l'estima”.

Durant la seva intervenció, Lluís Esteve va anar més enllà i va reblar que “l’equip de Dora Ramon, de l’any 2003, que tenia Arqué com a mà dreta i que va protagonitzar el pitjor govern de la història de Martorell és millor equip que el que avui ens presenta el senyor Arqué i la seva gent. I que l’alternativa a l’actual govern sigui un equip que és pitjor que el que el 2003 va ostentar la responsabilitat de govern, que ja és dir. Nosaltres presentem un equip d’homes i dones pluridisciplinar, treballador, cohesionat, amb una línia clara, marcada: treballar al servei de Martorell i la seva gent. Aquest és el nostre únic objectiu”. El proper acte de CiU serà aquest dimecres, 18 de maig, a partir de les 21.00 hores al barri de Can Bros.