Comparteix

Escofet 1886, de Martorell, Premi Cambra a la Gestió del Disseny 2011

28/09/2011

L'empresa Escofet 1886, amb seu a Martorell, ha guanyat el Premi Cambra a la Gestió del Disseny 2011. És el reconeixement a una empresa amb una llarga trajectòria en un sector industrial madur i complex com és la ceràmica i el mobiliari urbà, que ha mantingut el disseny com a eix principal de la seva estratègia al llarg dels seus 125 anys.

El Premi Cambra a la Gestió del Disseny, convocat des de l’any 1999 per la Cambra de Comerç de Barcelona i BCD Barcelona Centre de Disseny, reconeix anualment les empreses que han sabut rentabilitzar la seva gestió global del disseny, la qual els ha suposat una millora en la seva estratègia empresarial, una optimització dels recursos per a la diferenciació i un millor posicionament, i un conseqüent augment de la seva competitivitat.

El lliurament del premi, el 19 d'octubre
El Premi Cambra a la Gestió del Disseny, es lliurarà el proper 19 d’octubre de mans del president de la Cambra de Comerç de Barcelona i president de BCD, Miquel Valls, durant la BCN Design Week 2011. Escofet, a més de ser guardonada amb l’únic premi de tot l'estat que reconeix la gestió del disseny, rebrà 6.000 euros en concepte de Beca Cambra -a bescanviar per serveis i accions de la Cambra de Comerç de Barcelona en l’àmbit de la formació, la innovació i la projecció internacional -juntament amb una placa i un diploma de reconeixement.

El Premi Cambra a la Gestió del Disseny, adreçat a totes les empreses industrials i/o de serveis electores de la Cambra de Comerç de Barcelona, l’activitat principal de les quals no sigui la prestació de serveis de disseny, ha guardonat en les seves anteriors edicions la tasca d’empreses com ara Roca (1999), Mobles 114 Barcelona (2001), Industrias Cosmic (2003).