Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> CiU destaca l'increment dels serveis adreçats a les persones i la revitalitza...
Noticia
Comparteix

CiU destaca l'increment dels serveis adreçats a les persones i la revitalització del Solàrium

11/05/2011

L’alcalde i candidat de CiU, Salvador Esteve ha lloat els serveis educatius i sanitaris que s’ofereixen als ciutadants de Martorell en l'acte davant del Solàrium. En aquest sentit, Esteve ha explicat que “som un poble referent a tot Catalunya amb les llars d’infants. Sempre hi hem tingut una especial dedicació a que tots els nens i nenes de 0 a 3 anys tinguin la seva plaça en l’inici de l’educació”. L’alcaldable convergent ha afegit que “n’hi ha que reclamen un nou Hospital quan qui l’havia promès va ser el govern tripartit de la Generalitat i al calaix no s’ha trobat cap projecte”. En aquest sentit, Esteve ha assegurat que "a Martorell hem començat les obres de remodelació de l’actual Hospital i quan hi hagi la residència per a la gent gran enllestida podrem deslliurar una de les ales de l’equipament de l’Hospital per ampliar-lo molt més. Així és com s’aporten decisions en positiu, pensant amb les persones. Fa vuit anys, la residència per a la gent gran ja estava a punt d’iniciar l’execució amb els diners a punt, però l’hem hagut de construir nosaltres, quatre anys més tard”. En l'acte hi havia representants de les associacions de veïns de Can Carreras i el Solàrium. Tot i la pluja intermitent, unes 150 persones han acompanyat a l'equip de Salvador Esteve en el segon míting de la campanya electoral.

Teresa Casanovas: El futur de Can Carreras
Teresa Casanovas, número 21 de la llista de CiU en aquestes eleccions i veïna de Can Carreras, va avançar que "la propera legislatura serà el temps de Can Carreras. Dos dels grans reptes previstos en el nostre programa electoral serà transformar l’Avinguda Montserrat amb un carrer amable, ordenat i organitzat i la col·locació d’ascensors als edificis de la Plaça de l’Era de Pedró perquè hi viu molta gent gran i té dificultats per a moure’s. Aixó és pensar en la gent i amb les necessitats reals que té”. Un altre equipament a Can Carreras, segons Casanovas, és l’Ateneu: "tothom ens ve a donar lliçons de com s’ha de gestionar aquest equipament, però tenim molt clar que no es pot fer de qualsevol manera. L’Ateneu es pensa que és un espai per als joves, sí que ho serà, però ho serà per a tothom, per als joves i la gent gran. És un edifici històric que els veïns de Can Carreras l’haurem de compartir amb la resta de gent de Martorell i hem de ser generosos". CiU té previst inaugurar l’Ateneu el 25 de juliol coincidint amb la festa de Sant Jaume, festivitat del barri de Can Carreras. En l’acte, Casanovas, qui van nomenar el mes passat com a presidenta del Consell Català de la Formació Professional, s’ha acomiadat de la política local: “jo vaig arribar a la política de la mà de Salvador Esteve amb la vocació de servei. Ell m’ha fet de mestre i després de vuit anys com a regidora de l’Ajuntament de Martorell afronto un nou repte al servei de Catalunya”.

Albert Fernández: revitalització del Solàrium
Albert Fernández, número 9 de la llista de CiU, va preguntar-se "¿recordeu com era aquest lloc i tot el que envolta el Solàrium fa només quatre anys? Era un espai mort, buit, pobre, deixat, m’atreviria a dir que un pèl decadent... Després de fer-nos confiança i assumir la responsabilitat del govern, vam obtenir l’acord amb l’empresa Mercadota i ho vam fer en plena crisi econòmica. Ara el Solàrium no només és un punt comercial de referència a Martorell sinó que, a més, ha vist dignificat tot l’entorn". Fernández va afegir que "per aquí hi passava una carretera de quatre carrils, ple de cotxes, on el pas dels vianants era perillós. Oi que ho recordeu? Ara, els quatre carrils han passat a ser-ne dos, s'han eixamplat les voreres, hi ha més espais verds, hi ha més bancs per seure i més espai per passejar. Aquells que ens critiquen de forma sistemàtica i amb desídia són els mateixos que tenint la responsabilitat política durant quatre anys no van fer absolutament res".

 

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat