Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> CiU demana "una col·laboració activa dels ciutadans per assolir un triomf amp...
Noticia
Comparteix

CiU demana "una col·laboració activa dels ciutadans per assolir un triomf ampli, una victòria del poble de Martorell"

11/05/2011

El candidat de CiU, Salvador Esteve va explicar, en un acte a la Plaça Pere Teixiné, que "hem fet una transformació urbanística als serveis de les persones. A més, hem volgut posar els serveis de Martorell en un alt grau de qualitat. El nostre esforç ha estat millorar l’urbanisme per les persones, però també al servei de les persones. El nostre únic objectiu que guia la nostra candidatura és millorar la qualitat de vida de la gent de Martorell. La nostra actuació ha estat en els carrers, que és veu més, però també en els serveis, que es nota més". Esteve va assegurar que "tinc un equip extraordinari al costat, que té la força per tirar endavant aquest poble i que compartim el mateix model. Us demano no només que ens voteu, sinó que us demanem una col•laboració activa a convèncer als veïns, als treballadors de feina i que també ens ajudin a aconseguir una victòria àmplia. Perquè aquest triomf no serà ni de Salvador Esteve ni de CiU, sinó una victòria del poble de Martorell”.

Fonollosa compara l’estat de Martorell
El número 2 de CiU, Xavier Fonollosa va dir que “fa quatre anys, Martorell era un poble gris, deixat, descuidat i paral·litzat. La resta de municipis, en canvi, aprofitant la bonança econòmica anaven avançant i això feia més evident que Martorell es quedava enrera". Segons Fonollosa, "ara, amb CiU al govern, Martorell ha fet un salt de gegant que s’ha tornat a situar al capdavant del Baix Llobregat Nord i generant una enveja sana entre els veïns de tots aquests pobles. Som el poble que té més zones d’esbarjo i zones infantils del Baix Llobregat Nord, amb els carrers més antics reurbanitzats, amb les millors instal·lacions esportives. Martorell, en definitiva, ha recuperat el temps perdut”.

Fonollosa va avançar que “ja heu sentit dir que de cara a la propera legislatura, tenim un projecte de desenvolupament d’un polígon logístic als terrenys de Solvay. L’alcalde ha pactat amb l’empresa que els ciutadans de Martorell tindran prioritat per accedir a una nova feina on s'hi crearan prop de 2.000 llocs nous de treball. En la mateixa línia, la futura escola d’excel·lència de Formació Professional que es construirà a tocar de l’empresa Seat serà un centre de formació dels futurs operaris de l’automoció, lligant estudis i feina. Martorell és i seguirà sent la capital de l’automoció de Catalunya. Davant d’una legislatura tan complexa com s’endevina que serà la propera, Martorell ens hi juguem molt”.

Salvador Esteve o tripartit: les dues opcions pel 22-M
Fonollosa va posar sobre la taula les opcions del 22 de maig a Martorell: “aquell dia podem fer dues coses: o fem alcalde a Adrià Arqué que donarà el fatídic tripartit que tan mal ha fet aquest poble i aquest país votant a Adrià Arqué, a Xavier Gómez d’ICV, que va participar també en aquell tripartit, o a Adolf Bargués, d’ERC, que sempre que ha tingut l’oportunitat de decidir, ho ha fet en favor del tripartit. L’altre opció és la del Salvador Esteve, representa la centralitat política, el rigor, el respecte que s’ha guanyat, la feina feta l’avala i és la seva millor carta de presentació. Arqué representa el desgavell i la grisor que no volem que torni mai a Martorell. Us demano que ens ajudeu que el tripartit torni i que ens feu confiança”.

Maria Hinojo desgrana bona part del programa electoral
Maria Hinojo, número 7 de la llista de CiU, va avançar alguns dels 185 compromisos de CiU per als propers anys: "no augmentarem els impostos per sobre de l’IPC; mantindrem la bonificació del 50% a la taxa de recollida d’escombraries a les persones més grans de 65 anys i també la bonificació del 50% a l’Impost sobre Béns Immobles a les famílies nombroses o monoparentals i ens comprometem amb les persones que es troben a l’atur i amb els emprenedors". Hinojo va afegir que "ens comprometem amb les persones preocupades per l’educació. I no com el govern tripartit que, en quatre anys, no va ser capaç de crear una sola plaça de llar d’infant. Nosaltres garantirem l’oferta de places de llars d’infants, fins als 3 anys, continuarem aplicant mesures per tal de reduir a les famílies les despeses de llibres en les etapes d’infantil, primària i secundària i estudiarem, conjuntament amb les escoles, la proposta d’obrir els patis en els barris on hi hagi manca d’espais públics per a joc i el lleure dels infants". Per als joves, Hinojo va dir que "facilitarem la instal·lació, a la Nau 2 de ca n’Oliveras, d’una oferta estable i lúdica per al jovent i crearem un espai de trobada per a nois i noies a l’Ateneu" i per a la gent gran "posarem en funcionament la nova residència i centre de dia que ja s’està construint al barri de Camí Fondo". En l’àmbit de Cultura, Hinojo va destacar que “posarem en marxa el Centre d’Interpretació del Patrimoni; rehabilitarem la façana sud i l’entorn de la Masia de Santa Margarida i la Torre de Santa Llúcia, impulsarem la restauració del Castell de Rocafort i farem que la cultura sigui l’eix de cohesió i dinamització social i econòmica que necessita Martorell". Hinojo va acabar la seva intervenció assegurant que "sumem voluntats, il·lusions i projectes. Sumem i sumem i multipliquem. I si voleu continuar tenint d'alcalde a una persona amb experiència, propera a la gent, que participi en les activitats que genera el poble i les seves entitats, receptiu i que escolti, que s’estimi el seu poble, que gestioni amb eficàcia, honesta, que defensi els interessos de Martorell i, en definitiva, una persona que tingui clar què vol dir compromís i servei. El 22 de maig, voteu Salvador Esteve”.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat